Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till. Texas chili. Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa
½ kg rödlök. Dra av från spisen och sätt till Red Hot chilisås till "angenäm styrka och smak". Lägg lingon och lök tillsammans med socker och sockerersättning i en rostfri gryta och låt den sakta värmas upp
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Finhacka rödlök och chilin och lägg i dem i grytan. Häll upp i rena glasburkar med tättslutande lock. Tillsatte 1 rödlök och en chili för att få lite mer sting i lingonen. 1 rödlök. 1 röd chili. Låt koka upp på medelvärme och koka sedan under omrörning i ca 12 minuter. 1 rödlök 1 röd chili
Smöra utsidan på brödskivorna, lägg på brie medchili, tunt skivad rödlök, salami och så lite marmelad eller sylt om du vill (jag använde min morotsmarmelad)
Finhacka tomater, rödlök, vitlök, chili (med kärnor), selleri, ingefära och timjan. Maken rullade köttet i salt och peppar före bryning över direkt grillglöd, föste undan kolet för att sedan grilla färdigt med indirekt värme till perfektion