Blanda äggulor, creme fraiche, ost, socker, vaniljsocker och limeskal till en slät smet. Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på
Denna cheesecake hade jag suktat efter länge. Blanda gulor, ost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, passionsfruktskött och citronskal till en slät smet
(förbered denna när cheesecaken stått i kylen minst en timme). Lossa cheesecaken från formen runt kanten med en tunn kniv, skär sedan bitar och servera
Blanda mangopurén och passionsfrukterna och häll över kakan. Igår bakade jag min första cheesecake. Cheesecaken innehåller ingredienser som de flesta har hemma, den bakas utan ugn, var lätt och gick snabbt att göra
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port Botten 200 g Digestivekex 75 g smör Cheesecakesmet 100 g Vit choklad 400 g Mascarponeost (eller philadelphiaost original, ej light) 250 g Kesella (10 %) 3/4 dl Strösocker 3 st Ägg Kola 1 dl Vispgrädde 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ljus sirap 50 g smör. Ingredienser, 10 port Kalorier 175 g Italiensk Biscotti, catuccini Sök Fyllning 2 st Ägg Sök 1 dl Socker Sök 3 dl Mascarponeost Sök 1 st Vaniljstång Sök 3 dl Grädde Sök 5 st Passionsfrukter Sök Garnering 4 st Passionsfrukter Sök
Toppa med passionsfrukt. Vispa ihop creme fraiche med osten med en elvisp. Snabb-cheesecake ( 4 pers). 1 dl creme fraiche. 2 passionsfrukter. 1 dl creme fraiche