Botten. ) blir det en helt galet god cheesecakemed smak av baileys och pepparkaka. Jag är ett fan av choklad tillsammans med pepparkakor och om du också gillar den kombinationen kommer du älska den här enkla cheesecaken
Botten. God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
En av två arbetsdagar är avklarad och jag sitter nu nerbäddad i soffan med en kopp te. Vilken kanongod cheesecake vi åt till eftermiddagsfikat på julafton med många julsmaker som passar så bra ihop
Botten. Hade egentligen tänkt lägga ut receptet på denna utomordentligt goda pepparkakscheesecake i går kväll, men tiden försvann i kolakokning och bakande av en annan cheesecake, saffranscheesecake
Botten som smakar pepparkaka och en fryst cheesecake, så krämig och god med vit choklad i. Tårt/kakan dekorerade jag med Linnea avpepparkaka samt apelsinfileér
Häll hälften av smeten i botten på plastmuggarna. Klicka därefter i en klick kolasås i varje och se till att ytan är jämn innan du fyller på med resten avcheesecake smeten i muggarna
Tryck ut smulblandningen i en smörad springform klädd med bakplåtspapper i botten. Och det är alltid trevligt med ett tunt lager ovanpå kakan både för smakens och utseendets skull
Tryck ut blandningen i botten på en bakform med löstagbar kant och kyl medan fyllningen görs. Goooood cheesecakemed smak av pepparkakor, låt stå ett dygn så smakerna får komma fram
Ställ formen i kylen medan du gör fyllningen. Kläm gärna fast ett bakplåtspapper i botten på formen innan du trycker ut massan, det både skyddar formen och hindrar att kakan fastnar