Om man inte kan få tag på Kesella så går det också bra med quark även då den nästan är fettfri. Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så den inte blir för mörk
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsylt med massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
Ingredienser Portioner. 12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Men det är klart att det är ovant för honom, med tanke på hur mycket han har älskat sina nappisar. Til dagens fikabesök hade jag gjort en helt galet god pepparkakscheesecake som vi åt upp i ett naffs
Tryck ut blandningen i botten på en bakform med löstagbar kant och kyl medan fyllningen görs. Låt kakan kallna helt och lossa den försiktigt ur formen med en kniv
Idén till denna nyttiga variant av pepparkakscheesecake uppkom under gårdagen när jag tillagade ett ordinarie receptet av en gudomlig pepparkakscheesecake från recept
En av två arbetsdagar är avklarad och jag sitter nu nerbäddad i soffan med en kopp te. Vilken kanongod cheesecake vi åt till eftermiddagsfikat på julafton med många julsmaker som passar så bra ihop
Plattas ut i en form med avtagarbar kant å ställs kallt. Vänd i hop med ostsmeten. Vispa i hop 200 gram philiadelphiaost med 1 dl socker å 1 tsk vaniljsocker å 3 äggulor
Smaken är ju personlig och därför rekommenderar jag att du börjar med hälften av sockret och smakar av till du hittar den balans mellan sötma och syra som du önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.