Lägg ut borlottibönorna över sötpotatisen och toppa med den rivna parmesanen. Den enda egentliga förändringen jag har gjort är att använda borlottibönor istället för kikärtor
Bladpersilja, parmesan och extra svartpeppar är givna tillbehör när jag äter kycklingsoppa. I veckan som gick blev det en variant med risoni, borlottibönor och en gnutta chili
1/2 burk borlottibönor (200 g). 1/2 dl riven parmesanost. Låt koka upp under omrörning, smaka av med salt och peppar, knäck äggen i pannan, strö på parmesanen och baka i ugnen 8 - 10 minuter. 1/2 burk borlottibönor (200 g). 1/2 dl riven parmesanost
Strö över riven parmesan och toppa med färsk rosmarin. Lägg i resten av kikärtorna (hela) tillsammans med 1 liter vatten och de avrunna och sköljda borlottibönorna. 400 g borlottibönor på burk. 70 g parmesan
borlottibönor. Â Man kan även blanda ner lite parmesanost om man vill. Â Man ser ju på bilden att jag inte kunde låta bli och det fick vara lite parmesanost på, man kan ju inte bjuda utan det
risotto nero och risotto med borlottibönor samt två sorters polenta. Rör i en klick smör för att glänsa av risotton och få den att gå ihop, därefter riven parmesan