blomkålspiren, pilgrimsmusslorna och hollandaisesåsen. 8st Pilgrimsmusslor. Stek pilgrimsmusslorna i smöret på medelvärme ca 1min på var sida, de får inte steka för länge…. 8st Pilgrimsmusslor
Fördela pilgrimsmusslorna ovanpå, ringla över det brynta smöret med soja. 8 pilgrimsmusslor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 pilgrimsmusslor 2 msk Arla® Klarifierat Smör Blomkålspuré
Torka av pilgrimsmusslorna. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. 8 pilgrimsmusslor. Lägg upp på tallrik en klick blomkålspuré, ovanpå 2 pilgrimsmusslor. 8 pilgrimsmusslor 1 paket tärnad panchetta
Halstra pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. 12 pilgrimsmusslor. Lägg upp på tallrik, blomkålspurén, placera ovanpå 3 pilgrimsmusslor, en lite klick röd stenbitsrom på varje pilgrimsmussla. 12 pilgrimsmusslor 1 knippe dill
Pilgrimsmusslor med blomkålspuré (och ja, barnen fick faktiskt makaroner och korv som fredagsmys… men försök själv att övertala en treåring att äta musslor…) Egentligen är den här rätten väl lite mer som en förrätt, men vi resonerade att fredagsmiddagen kunde få bli rätt liten i och med att vi ändå tänkte möla godis på kvällen… vuxet, va
Halstrade pilgrimsmusslor med blomkålspuré och saffransmajonnäsLyxig och arbetad förrätt där allt kan förberedas, bara musslorna lagas direkt före servering
Torka pilgrimsmusslorna med hushållspapper. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i panna. 12-16 färska pilgrimsmusslor. Lägg upp på tallrik, sallad gör plats i mitten för den rostade blomkålspurén, en klick med blomkålspurén, ovanpå 3-4 pilgrimsmusslor, strö panchettan över. 12-16 färska pilgrimsmusslor