blomkålspiren, pilgrimsmusslornaoch hollandaisesåsen. Salt- och vitpeppar. Blomkålspuré. Ansa blomkålsbuketterna och koka dem mjuka med grädde och mjölken
Halstra pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. Ställ in i ugn tills de får lite färg och har mjuknat. Tag ut ur ugnen och mosa sönder blomkålen ihop med salsiccian i en bunke tillsammans med smör och creme fraiche
Stek eller grilla pilgrimsmusslorna så det blir gyllenbruna. Jag plockade med mig några hem och förutom att de är fina att titta på är de riktigt goda ätt äta
torka av pilgrimsmusslornaoch pensla dem med lite olja. Halstrade pilgrimsmusslor. Rätterna går runt i gänget så att säga och i år var det på min lott att fixa förrätt
Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Pilgrimsmusslor med champagnesås. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. ) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt
Idag börjar vi med receptet på pilgrimsmusslorna. Påsar med godbitar och burkar med mystiska såser, fonder eller röror i, rester som snart är omöjliga att tyda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.