Att göra pajbotten på sötpotatis är inget jag kommit på själv, men jag tyckte att det var ett spännande och kreativt sätt att göra det på, så jag provade att göra en tacopaj med sötpotatisbotten
Blomkålsmos. Jag och min man blev tokless på ägg och bacon till frukost, och kött med smör och bearnaisesås till middag, vi hade ju så lite erfarenhet från början så maten blev väldigt enformig
Tisdag – ugnsbakad lax medblomkålsmos. Fredag – Kycklingpaj medvästerbottenost. Idag tänkte jag dela med mig av en veckomeny för att ge lite inspiration inför veckan som kommer
Jag gjorde fisktimbaler som jag fyllde medblomkålsmos smaksatt med hackade kräftstjärtar och dill. Bara moset blev otroligt gott i sig och kan med fördel ätas som det är till fisk
Pannbiff med löksky och blomkålsmosmedvästerbottenost och rostad fänkål (se recept längre ner). Servera biffarna med skyn samt kokta grönsaker och blomkålsmos
I går valde jag att ha i parmesanost, men västerbottenost är också väldigt gott om du har det hemma. Middagen igår blev en riktig favorit här hemma, blomkålsmosmed bacon
Tillsätt västerbottenost,salt och peppar. 1 blomkålshuvud2 msk Philadelphiaost2 dl riven Västerbottenost1 äggulaca 1 tsk gurkmeja(för den gula färgens skull)Salt och pepparGör så här