Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding. Vi lagade samma mängd även förra veckan, men rätten blev så god att vi plötsligt hade mumsat i oss två jätteportioner var
Hemmagjord fejkon. Även kallad vegetarisk bacon och morotsbacon. This. Is. So. Good. Det här är ett megaenkelt recept som verkligen tillför något extra till vilken rätt som helst
Använd gärna en gjutjärnspanna för bästa resultat. Nu har jag en lillasyster som, i och med att hon är vegetarian, har inspirerat mig till att laga nya "flavoursprakande" vegetariska rätter
Tycker ni att något är oklart så bara hojta till så ska vi göra vårt bästa för att förtydliga och förklara, det är inte alltid så enkelt att få till det så att det blir lättförståeligt
Den här maträtten blev snabbt en favorit i Balbokmat-familjen. Bestäm själv hur stark du vill ha rätten genom att anpassa mängden kryddmix och styrkan på såsen
Med fördel använder du potatis som är kokt i förväg så slipper du råsteka klyftorna i en halv evighet, det är mitt bästa tips när det gäller den här rätten som känns fräsch och nyttig, trots stekt potatis om du inte använder färdigkokt
min bästa och mest älskade paj. Det kan inte bli äckligt – om du inte råkar glömma den i ugnen så att den förkolnar (av erfarenhet kan jag säga att det även händer den bästa )
Eller kanske snarare ett gäng tips till hur du på bästa sätt kan få till en riktigt schysst vegolasagne, för det här är en rätt som är gjord för att varieras enligt eget tycke och smak
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. När vi bjöd hem några vänner härom helgen, stod det kött på menyn, för att det var vad våra gäster gillar mest av allt
Så, jag tänkte att jag skulle göra en uppdaterad repris av ett inlägg från i våras och bjussa på mina bästa recept som åtminstone jag tycker är ett måste på varje hederlig vegetarians julbord