Det finns ju verkligen en miljard olika kladdkaksrecept och ännu fler varianter på toppings. Allra godast tycker jag kladdkaka är om man har brödat formen med kokos och sen äter den ljummen med glass eller grädde
Ny design med förbättrade egenskaper Kombinationen av allt det bästa från de befintliga gjutjärnsprodukterna och en ny design med en rad funktionella nyheter, representerar framtidens gjutjärnsprodukter från Le Creuset
Ny design med förbättrade egenskaper Kombinationen av allt det bästa från de befintliga gjutjärnsprodukterna och en ny design med en rad funktionella nyheter, representerar framtidens gjutjärnsprodukter från Le Creuset
Receptet kommer, som så många av andra av de kladdkakor jag bakat och visat här på bloggen, från boken Världens bästa kladdkakor av Emma Hamberg och Anette Rosvall
Vem är redo för den bästa chokladkakan någonsin. Jag vill känna olika smaker och kombinationer. Man behöver absolut inte oroa sig för att den kommer komma ut misslyckad ur ugnen eftersom du bryter den i bitar och toppar sedan mellanrummen med fläderkräm, kokosgrädde och slutligen färska bär
Japp, helgen med godis och allt har verkligen börjat på bästa sätt så nu är det bara att ladda med fräscha tandborstar och massor med tandkräm… för här ska ätas godis
det bästa som finns. om jag skulle ordna midsommarbuffe´så hade jag haft matjessill, någon av sillarna ovan, prinskorv, köttbullar, ägghalvor, nypotatis, gräddfil, finklippt gräslök, lite olika grönsaker, ngn sallad, lite exotiska frukter, varmrökt lax med romsås, matjestårtan ovan, lite ostar, gott bröd och lite knäckebröd
Djupfrysta hallon är en av de absolut bästa råvarorna att ha hemma, tycker jag. Jag smakade aldrig just den kladdkakan, men har som sagt inte kunnat släppa idén