Och en bärsås är perfekt att koka när man har en mindre mängd bär att ta reda på. Bärsås ca 4 portioner½ liter bär1 dl sockerHäll bär och socker i en kastrull. Bärsås ca 4 portioner
Förbered bärsåsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull. Kör blandningen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät och kärnfri bärsås
Servera kakan ljummen med bärsås och ev vispad grädde. Bärsås. Tina bären om de är frysta. Mosa eller mixa dem med socker och späd med vatten till önskad konsistens
Kör såsen i en mixer eller pressa genom en sil för att få en slät bärsås. Bärsås. Förbered såsen genom att blanda bär, florsocker, pressad citron och vatten i en kastrull
Saftig bärsås. Jag vet, det är inte jul fortfarande. Men suget efter denna klassiska juldessert blev alldeles för stort så det var bara att ställa sig med stora kastrullen och börja koka ris Och underbart gott blev det
Servera Ris a la Maltan med den goda bärsåsen. 38Då har vi smaskat Ris a la Malta med hemkokt bärsås. Hemkokt bärsås250 g frysta jordgubbar250 g frysta hallon/blåbär2 msk socker0. 38Då har vi smaskat Ris a la Malta med hemkokt bärsås
Chokladhavregrynsgröt med bärsås, hallon och ekologiska cocoa nibs. Chokladgröt med bärsås. Använd gärna en gaffel eller handvisp för att pressa ur all smak, för på det viset blir även bärsåsen tjockare
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner dem i den varma bärsåsen. Den italienska desserten pannacotta är så enkel att göra men ser så proffsigt ut ändå