Den här gången fick det bli en smakrik, snabb Ratatouille med champignoner och fårost till. Svampratatouille 6 st Champignoner ½ gul Lök 1 Vitlöksklyfta 2 dl tärnad Aubergine 1 stor Tomat 50 gr Smör 1 tsk Balsamvinäger Havssalt och nymald Vitpeppar 50 gr Fårost Skär svampen i bitar, fräs gyllenbruna tillsammans med aubergine i smör. 6 st Champignoner
Nu i vinter är Röd Paprika, Cocktailtomater, Aubergine, Morötter, Lök och Vitkål mina favoriter. Sen kompletterar jag ibland med Zucchini, Broccoli, Blomkål och Champignoner
Oppskrift på pizzadeig Ø Stekte aspargesbiterØ Spinat surret sammen med finhakket hvitløk og chiliØ Portobellosopp, skivet og lett forhåndsstekt (vanlig champignon og aromasopp kan selvsagt også brukes)