Äggrätter brunch recept

Grym brunch i Göteborg!

Grym brunch i Göteborg!

Det fanns olika sorters äggrätter, olika korvar, små kycklingklubbor, revben, pulled pork, sidfläsk, bacon, köttbullar i tomatsås, tunnt skivad stek, en massa kallskuret och olika feta såser och kryddsmör
Brunch på The Avenue, St James’s

Brunch på The Avenue, St James’s

För en hel massa lördagar sedan mötte jag upp min väninna Sinead för brunch. Vi är båda sjusovare så det var ingen tidig brunch, istället satsade vi prosecco och mat vid halv tre-tiden
Brunch på The Ivy Market Grill, Covent Garden

Brunch på The Ivy Market Grill, Covent Garden

Brunchmenyn är diger med många äggrätter och de rätter vi provade var riktigt, riktigt bra. Första gången var det brunch och andra gången middag (den recensionen kommer)

Recept: Shakshuka – brunch från Mellanöstern

Perfekt även som brunch ihop med ett gott bröd som du kan doppa i såsen. Shakshuka är en tomat- och äggrätt som är vanlig som frukost i många länder i Mellanöstern, som till exempel Libyen, Egypten, Tunisien, Algeriet och Marocko
Amerikanska pannkakor till söndagens långfrukost!

Amerikanska pannkakor till söndagens långfrukost!

Amerikanskt, Äggrätter, Billigt, Frukt och bär, Lättlagat, Lunch och brunch Tagged. amerikanska pannkakor, bacon, brunch, frukost, honung, lönnsirap, pannkakor, söndagsfrukost 10-12 pannkakor beroende på hur stora du gör dem – ungefär dubbelt så många om du väljer att grädda dem i plättjärnet
Favorit i repris – cocottes

Favorit i repris – cocottes

Frukost ägg, barn i köket, brunch, fest på rester, frukost, salami, tryffelolja 160-170 grader ca 12-14 minuter Äggvitan ska stelna men gulan får gärna vara lite krämig i mitten – håll koll på tiden och prova dig fram
Flunch med äggröra

Flunch med äggröra

Tja, jag har en burkjävel i lådan som jag köpte på rea nån gång och det står att den är god i äggrätter

Matmammans läckra lökpaj

Äggrätter, Billigt, Huvudrätter, Lättlagat, Lunch och brunch, Naturens skafferi, Pajer, Uncategorized, Vegetariskt, Vickningsrätter Tagged

Eggs Benedicte

Börja med att göra hollandaisesåsen genom att smälta smöret och låt det svalna en stund. Vispa äggulorna kraftigt och vatten i en annan kastrull och ställ sedan ner den i ett vattenbad