Jag använde ytterlår. Jag använde färsk och torkad rosmarin, färsk och torkad timjan, enbär, muskotblomma, kryddnejlikor, svartpeppar, lagerblad, pomeranskal och färsk vitlök
Därpå serverades ärtor och fläsk, höns med buljong, oxkött med soppa, surt oxkött, vitt oxkött, fårkött med russin, fårkött med rosmarin, gåskött med saffran, hare med stekt fläsk samt svart älgkött
timjan rosmarin salvia. 1 k hjortstek, ytterlår. 1 k hjortstek, ytterlår. Då var det åter dags för lite vildare tag här i Mårtenssons kök och även denna gången är det hjort som ligger på tallriken
Krydda med rosmarin. Strö över lite färsk rosmarin vid serveringen. 500 g benfritt nötkött av fransyska, ytterlår eller bog. 2 tsk färsk rosmarin, hackad
ytterlår går bra men just idag tar jag rostbiff. ½-1 tsk rosmarin. Den frusna köttbiten måste tina något litet så att det går att skära tunna skavbitar av den