Skär en skåra i ytterfilen. Trevlig helg till alla. Det var tänkt att vi skulle åka upp till Göteborg och se Metallica – men vi fick ändra om våra planer
Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Inte riktigt klokt är det, redan 4 år har det gått sedan vi tog våra första staplande steg, slog upp portarna och bjöd in er till vårt kök
Putsa ytterfilén och skär den i fyra delar. Skär en djup skåra längs med varje "stubbe". Strimla purjon. Spara 4 skivor av baconet och skär resten i mindre bitar
I somras så vann jag en hel låda med kött ifrån Styckmästarn och eftersom vi hade ätit så mycket nötkött förra veckan så passade det perfekt med en härlig mörad ytterfile som var smaksatt med smoked barbecue
Fläskytterfilé som är fylld med fetaoströra och ugnsrostade rotfrukter, mumma. Gokväll allihopa. Nu kan jag slappna av, listorna i min grupp har släppts och nu tar jag fredag
Söndagen den 31 januari – Ytterfilé fylld med ajvar i en magisk sås. Januari kan vara en rätt trist månad men vi försöker göra den lättare att härda ut med mat i olika kulörer
Hjortfilé är otroligt gott. Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky