Amoz kantarelltoppade ytterfilé med liten potatiskaka och tranbärssås.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-700 g ytterfilé
  • 1 brk kantarellost
  • 1 pkt bacon
  • 7-8 cm purjolök
  • 2 dl färska kantareller
  •  
  • Potatiskaka
  • 8 medelstora potatisar
  • 5 cm purjolök
  • ½ röd paprika
  • Olivolja
  • Riven ost
  • Gratängkrydda Cheddar el paprikapulver
  •  
  • Sås
  • Sky
  • 2 dl grädde
  • 2 msk vitt vin
  • 1 msk brynt lök fond
  • ½ dl torkade och hackade tranbär
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.