6-8 portioner Kompott. 800 g rabarber1-2 dl strösocker1 dl vattenVaniljmousse. 1 citron1 vaniljstång2 dl vispgrädde3 dl grekisk eller turkisk yoghurt1 dl florsockerSkölj rabarbern, skala den om den är grov
Jag gjorde en yoghurtmousse som definitivt är värd ett blogginlägg, men jag får återkomma till det. Just nu lagar jag så mycket mat att jag knappt hinner blogga om allt
Yoghurtmoussetårta med mockasmak, mandelbotten & chokladganache som topping. Här får ni hur som helst yoghurtmoussetårtan med kaffesmak, fast redan något modererad med lite mindre yoghurt och lite mer grädde än jag hade i min
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 10 minuter. 2. Ta upp gelatinbladen och smält denm i en kastrull eller i en skål i microvågsugnen på full effekt (max 800W), 10 -12 sek
Bred sedan över yoghurtmoussen. 1. Börja med att förbereda fyllningen. Vispa grädden fluffigt. Blanda i vaniljpulver och sikta ner florsocker och rör om