Blanda majonnäs, crème fraiche, citronsaft och rivet citronskal. och rivet skal av en citron. 3-4 Ingredienser 2 dl stekt kycklingbröst i tärningar 3 msk majonnäs 3 msk crème fraiche 2 msk citronsaft och rivet skal av en citron 1 tsk curry 1½ dl finhackad rotselleri 5 hackade rädisor en hackad salladslök salt, peppar spetskål krasse eller körvel Instruktioner Börja med att steka kycklingbröst eller använd färdig kyckling. 2 msk citronsaft
peppra laxfiléerna generöst och gnugga in lite rivet citronskal på köttsidan av. Rör samman creme fraiche med senap, lite rivet citronskal och lite citronsaft
Hacka allt, blanda och lägg i wraps och rulla. Följande räckte till ca 8 wraps. Saften av 1/2 citron. Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Följande räckte till ca 8 wraps
DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
Tvätta citronen noga och riv skalet med ett rivjärn. Dela citronen och pressa ur saften i skålen. skalet från 1 citron. saften från 0,5 citron. 14 basilikablad skalet från 1 citron saften från 0,5 citron 1 vitlöksklyfta 0,5 dl olivolja
Skala och riv vitlöken fint och blanda med yoghurt, majonnäs och citronskal från en halv citron. Blanda med citronsaft från en halv citron och smaka av med salt