minimajs. Blanda ostronsås, sojasås och socker i en liten skål. Hetta upp oljan i en wok och fräs vitlöken under omrörning på medelvärme tills den är ljust brun
2 250 g kinakål eller pak soi 120 g konserverad stråsvamp (straw mushrooms) eller små champinjoner 1 burk vattenkastanjer (à 225 g) 1 burk minimajs (à 425 g) Woksås 1 tsk maizena majsstärkelse 1 krm brun farin eller socker 1 tsk soja 1 tsk sesamolja olja till stekning Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
)Till fyra portionerca 500 g kycklingfilé1 burk teriyakimarinadjordnötsolja att woka i1-2 vitlöksklyftor1 litet broccolistånd1 förpackning sockerärtor2 morötter1 bit purjolök1 burk minimajs200 g äggnudlarsesamfrönLägg träspett i blöt. 1 burk teriyakimarinadjordnötsolja att woka i1-2 vitlöksklyftor
Woka kyckling, vitlök och ingefära någon minut. Skölj sugarsnaps och minimajs. 125 g Minimajs. 1. Wok. Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen