Rör ihop detta med resten av creme fraichen, wasabi och citronjuice. Jag brukar alltid göra lite nya smaker på sill varje år och detta året gjorde jag Wasabi sill och en Brantevikssill
Temat som inspirerades av ramslök var genomgående även här, dock i kombinatione med wasabi. 2 dl crème fraiche (Hjordnära). 2-3 msk wasabi. Koka grädde, crème fraiche, 1/2 msk fiskfond, salt, balansera med lite socker, tillsätt wasabi efter 10 minuters koktid. 2 dl crème fraiche (Hjordnära). 2-3 msk wasabi
* Du kan ta enbart creme Fraiche eller bara yoghurt, jag blandade det jag hade hemma. Smaka av med wasabi, vill du ha sting så ta lite mer, vill du ha mildare så ta lite mindre
2 dl crème fraiche. 4 tsk wasabi. 1. Häll av spadet från sillen och skär filéerna i bitar. 2. Hacka gräslöken och blanda samman resten av ingredienserna
a creme fraiche och sambal oelek. Denna paj fick 1 kilo wasabi att verka milt. Serveras tillsammans med en kall sås av 2 dl lättcreme fraiche eller turkisk youghurt med 4 msk ajvar relish som blandas