Bladpersilja. Vänd på rökorna och häll i den hackade persiljan och till sist ca 1 dl vitvin. Först och främst lägger du i 2 st serverings ungsformar i ugnen (av lera om möjligt) i ca 150 grader så att de blir värma
Finhacka eller klipp persilja och dill, och fördela över laxen. ½ kruka persilja. ½ kruka persilja. 2 kg färsk lax3 tsk grovt Himalayasalt1 tsk krossade, torkade citronskal½ tsk hel vitpeppar½ kruka persilja½ kruka dillca 2 - 3 msk rapsoljaLägg laxen i en långpanna, gärna på ett lätt oljat, stort folieark. 1 msk Dijonsenap1 dl majonnäs1 stor vitlöksklyfta - pressadrivet skal och saft av en lime½ kruka persilja½ kruka dill5 dl Turkisk yoghurt - ev laktosfri1 tsk kryddblandning Himalayas Höjder - eller annan blandning, t ex italiensk salladskrydda eller Persailladeca ½ tsk saltca 10 varv med vitpepparkvarnenFinhacka dill och persilja
Förbered bröden med sallad, lök, paprika och lite finklippt persilja. Dagens middagstips blir denna superenkla rulle med mjukt bröd, sallad, kött och vitlökssås
Mixa lök,persilja och vitlök i en foodprocessor, häll i hälften av kikärtorna (du har hällt bort vattnet och spolat ärtorna i kallt vatten) och mixa allt till en slät massa
Häll såsen över köttet och klipp persilja över. Koka i ca 5 min, tillsätt persiljan och mixa såsen slät smaka av med salt och peppar. 1 dl hackad persilja
½ knippa persilja. Vi åt kokt broccoli, sallad och en lime- och vitlökssås till, och nöjer man sig med de tillbehören passar den här rätten alldeles förträffligt till alla LCHF-anhängare