Smaken på gratängen påminner om stuvad vitkål, men jag tycker att gratängen är snäppet godare än vitkålsstuvning eftersom den får en gräddad yta, vilket jag tycker tillför lite extra god smak
Här kommer länkar till två av mina tidigare recept på Vitkålsstuvning. Ännu ett vitkålsrecept Stuvad vitkål är ett av de mest populära recepten nu, märker jag på sökningar som ger träffar på min blogg
Oavsett vilket så smakade det riktigt gott med vitkålsstuvningen och korven som stod på menyn, speciellt gott smakade det eftersom det var Håkans egenhändigt tillverkade Merquezkorv vi åt (receptet på den hittar ni här)
Blev verkligen inte dom snyggaste bilder, men va så grått och trist igår så va svårt att få till ljuset plus hade 3 hungriga killar som ville ha maten som jag stod och fotade, haha
Lägg en stor sked vitkålsstuvning i mitten av en tallrik, placera en varm bit fläsksida mitt på, lägg en sked malda hasselnötter ovanpå och några strimlor knaprig svål