morötterna och hacka vitkålen. ställ åt sidan Smält smöret i en kastrull och häll på mjölet och blanda i mjölk och buljongen , låt koka upp och bli till stuvning
Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo. örtsalt och malen vitpeppar. Stek svamp tills vätska kokat in och den börjar ta lite färg, lägg åt sidan och fräs purjo och chili mjukt
Skölj och finhacka purjolöken. Smaka av med salt och peppar och servera. 5 medelstora potatisar (760 g)1 purjolök ( 400 g)Vatten1 tsk salt2-3 msk köttfond (byt ut till grönsaksfond så får du den helt vegetarisk)Skala potatis och skär i små kuber
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Vi ska naturligtvis vara vänliga och omsorgsfulla mot varandra VARENDA vecka, året runt, men ibland kanske man måste tänka till lite, och vara lite extra vänlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.