1. Skär fisken i mindre bitar. 2. Rensa morötterna och skär dem i tärningar. Dela löken i "kvartar" 8delar. 3. Koka upp ca 5 dl lätt saltat vatten, lägg i morötterna och löken och förväll dem tills morötterna är nästan ”aldente”
ca 48°C Vitfiskar t ex torsk, kolja, sej. Bulgursallad. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Man kan panera vilken vitfisk som helst och med fördel gädda. Man kan väl säga att Fish´n chips är Englands nationalrätt, det kan man väl förstå eftersom det är sanslöst gott samt otroligt enkelt att göra
4 filéer av vitfisk. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av. Ta 4 folieark och lägg de kokta potatisskivorna, morotsbitarna och purjolöken ovanpå
vitfisk t ex torsk-, sej, kolja eller hokifilé. 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Koka potatisen i lättsaltat vatten i en stor kastrull ca 20 min, tills den är mjuk
500g vitfisk som torsk, sik kolja mm2st ägg2½dl vispgrädde½dl färsk koriander1st röd chili6g salt1tsk grovmalen svartpeppar. 500g vitfisk som torsk, sik kolja mm
500 g sejfiléer eller annan vitfisk. Tomatsås. Skölj purjolöken och skiva den tunt. Hetta upp smör i en kastrull och fräs löken mjuk utan att den tar färg