) Idag blev det Kladdkakemuffins med banangömma och vitchokladglasyr. Kladdkakemuffins med banangömma och vitchokladglasyr, 12 st. 100 g vit choklad. 100 g vit choklad
Vispa socker, vaniljsocker och ägg ordentligt pösigt och vitt. En kaka som då passar perfekt och som är enkel att svänga ihop är denna banankaka med chokladglasyr
Vispa socker, vaniljsocker och ägg ordentligt pösigt och vitt. Idag är det inte bara fredag utan även chokladens dag och då passar det ju perfekt att tipsa er om denna saftiga banankaka med en riktigt smaskig chokladglasyr
Låt stå en minut och rör sedan om till en slät chokladglasyr. Så fick de bli och resultatet blev denna lakrits fudge brownie toppad med riven vit choklad och hallongrädde
Vispa ihop ägg, äggula och strösocker till en riktigt vit smet. Idag bakades de ännu en gång men när de hade svalnat och fått stå någon timme i kylskåpet täckte jag toppen av mina muffins med CHOKLADGLASYR
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. 300 g vit choklad. Ugn 175°. Smält smöret i en kastrull. Rör ner yoghurt, smält smör samt skal och saft från limen
Jag gjorde dessutom en vitchokladglasyr och dekorerade dem enligt helgens kärlekstema. Helgens bakning blev en lite kladdig muffins med bitar av jordgubbar och vit choklad
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Lördagens middag (chèvretoast med vinkokta firkon till förrätt och fiskrulader i butternutsås till huvudrätt) avslutades med min gudmors kladdkaka pimpad med 70 %-ig choklad (istället för kakao), amaretto samt chokladglasyr
Vispa ägg och socker vitt och poröst, tillsätt mjölet och sist det avsvalnade smöret. Blanda chokladglasyren och bred över kakan och låt glasyren stelna
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en muffinsplåt för 12 muffins med lite smör / Sätt ut muffinsformar i papper på en bakplåt