Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Du som är klar och nöjd med recept ochså stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det sågså himla läckert ut och kunde inte sållaså hårt bland bilderna jag tog
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
Du vet att degen är färdigknådad genom att ta en bit deg och dra ut den tunt, går degen inte sönder så har du starka glutentrådar ochdärmed har du knådad tillräckligt länge
Servera medvaniljsås, vispad grädde eller vaniljglass Rabarber- och jordgubbspaj. Gör såhär. Rabarber är något som jag verkligen förknippar medsommarenoch häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
I stället tog jag rosmarin, trattkantareller i såväl färskt som torkat skick, vitt vin, lagerblad, och slutligen avsevärt mycket mindre av tomatkonserv än vad jag brukar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.