Täck ytan med plastfolie och låt stå i kylen tills den blivit kall. Chokladganache. Bred ut chokladganache på den bakade degen och dekorera med skivade jordgubbar
Champagne och vit choklad är fantastiska var för sig. Mitt tips är att använda vit choklad av bättre kvaitet, tex Lindts (de har en härlig vit choklad med en hint av vanilj) eller något annat delikatesschokladmärke
Gör chokladganachen genom att riva den ljusa chokladen i en stor bunke, koka upp grädden och slå över chokladen, rör till jämn kräm och låt svalna och tjockna
Temperera den vita chokladen. Chokladganache. Klicka ut en klick vit choklad (stor som en enkrona ungefär) på ett overheadplastblad eller bakplåtspapper
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt och vitt. Min plan på att göra tvåvåningars bakelser av mitt favoritrecept på chokladbottnar, med fyllning av björnbär och syrlig creméfraischekräm med smak av citron och vanilj, och sedan glasera det hela med mörk chokladganache och toppa med physalis