Garnera med en hel räka och ett korianderblad per glas. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering. 1 dl hackad färsk koriander. 1 ½ dl vispgrädde
Blanda crème fraiche, limeskal, limejuice och koriander. Lantchips med het räkröra10 port 300 g skalade räkor3 vitlöksklyftor1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)1 msk olivolja1/2 dl crème fraichefinrivet skal och juice av 1 lime1 dl hackad koriander (ca 1 kruka)ca 1/2 påse lättsaltade lantchips (à 200 g)saltpeppartabasco1. Ansjovisfyllda Västerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Börja med att rosta spiskummin, koriander, svartpeppar, chili, nejlika och kardemumma i en torr panna, genom att göra detta så får du ut mer och djupare smak av kryddorna
Finhacka under tiden vitlök, chili och koriander, riv ingefäran. Servera i djupa tallrikar och dekorera eventuellt med korianderblad och en limeskiva/ klyfta
Ni kan även blandas i lite koriander om ni vill ha en kraftigare smak. 400 g skinn- och benfri laxfilé 1 röd chilifrukt ½ röd paprika 75 g fetaost ½ dl färsk timjan ½ msk grovkornig senap 3 msk vispgrädde 2 msk potatismjöl 60 g bland sallad Olivolja Salt och peppar. 3 msk vispgrädde
Lägg upp krabbkakorna på ett fat och garnera med koriander. koriander. 1 dl vispgrädde. Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad
Klicka över kräftröran och garnera med färsk koriander. 0,5 dl hackad koriander. 1 1/2 dl vispgrädde. Blanda vispgrädde, cider, dijonsenap, dragon, köttbuljongtärning och fläskfilén i stekpannan och låt alltsammans småputtra under lock tills köttet är genomstekt, det tar 10-15 minuter. 0,5 dl hackad koriander. 1 1/2 dl vispgrädde