Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Garnera sedan med ägg, tomat, vindruvor och räkor som fått rinna av. 3 dl grädde1 liten burk keso1 burk tonfisk i oljadill1/3 kaviartubsalladslök2 kokta ägg1 påse hällakaka (4 halvor)Garnering. 3 äggtomatvindruvor1 burk räkorapelsinpersiljaSlå av oljan från tonfisken, vispa grädden. 2 kokta ägg. 3 ägg
När jag vill ha tårtan lyxigare lägger jag på rom på äggen, ostkuber med vindruvor på tandpetare runt om hela tårtan, rostbiff med rostad lök och kallrökt lax m
Vindruvor. Jag valde att lägga bakplåtspappret på en större skärbräda i brist på annat underlägg. Skala äggen och skiva dem åt båda hållen i en äggskärare för att få tunna smala bitar
Vindruvor. Hacka äggen och skaldjuren. Lägg 2 brödhalvor på ett tårtfat och bred fyllning 1 över hela ytan. Lägg på ytterligare 2 brödskivor och bred på fyllning 2. Upprepa och lägg på resten av fyllning nummer 1. 2 kokta ägg