Skala och dela rödbetorna till mindre bitar. Blanda ihop allt och forma till små biffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Hur du serverar dina linsbiffar bestämmer du också helt och hållet själv, dom funkar lika fint mellan hamburgerbröd som dom gör med en härlig sallad till
Linsbiffar – Våra goda veganska Linsbiffar är gjorda på en bas av morötter, röda linser och mynta. I frysdisken hittade jag Hälsans kök och deras enorma sortiment av vegetariska saker, som gått mig helt förbi tidigare
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Enkla burgare, men som fick en rejäl smakhöjare med rödbetsstrimlor som användes som panering och en dressing på blåmögelost
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Genom att koka dem lite längre blir de lite mosigare, vilket passar perfekt till att göra biffar på. En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag använde ljus/vit quinoa, men det går lika bra med röd quinoa. Mear-free Monday igen och då denna gång med smakrika quinoabiffar med soltorkade tomater och mozarella