Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Mandarin Scones, gf and vegan. De är dessutom glutenfria och vegana. Citrusfrukt och choklad är en god kombo och här samsas de i scones, en nyttigare variant
Vegan. Jag testade att baka något som kallades Piggelinrutor som är lite som scones, men de får en krispigare karaktär, vilket jag tror beror på en kombination av boveteflingor och krossade linfrön
Vegan. Piggelinrutorna är ett enkel bröd som kan vara en rolig variant att göra till scones. De är även goda att svänga ihop till någon av höstens goda och värmande soppor
vegan,. Och så hade jag scones med prickig k*rv från Astrid & Aporna samt Oatley's påmackan + skivad ost från Astrid & Aporna, kiwi och kaffe med Oatley's iKaffe