Chokladkakan jag skapade är veganskoch innehåller chiaägg för att binda ihop allt. Jag utgår ofta själv efter vad jag är sugen på (detta får jag kombinera med bland annat vad jag tror kommer att uppskattas och efter säsong), och denna receptskaparstund kände jag för en chokladkaka
Vegan,. Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Det kan man nästan förstå, för finns det något godare än en riktigt kladdig och chokladmättad skapelse, som man sedan kan njuta av tillsammans med färska bär, glass, grädde av olika slag, eller något annat som man tycker om
Låt svalna och förvara i kylen. Servera med hallon och ev kokosgrädde. 1 dl kokosolja1 dl kakaosmör2-5 msk stevia200 g viviani choklad 92%2 msk kakaoSmält smör, choklad och olja över vattenbad och blanda i resten
Dessutom har jag märkt hur skadligt det är för både mig själv och andra att benämna mat som nyttig vs onyttig och endast fokusera på kroppen och inte sinnet - därför har jag jobbat hårt med detta och har inte längre några "förbud" (jag vet, sjukt, jag hade det innan och det var farligt nära tvångsmässiga förbud a la ätstörningar)
Inlägget Kanel- och kokosbollar – vegan, raffinerat sockerfria, glutenfria dök först upp på Rawness. Cinnamon and coconut balls – vegan, refined sugarfree, gluten free
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.