Tillsätt philadelphiaost och creme fraiche och låt det smälta in. För ett tag sedan sparade jag ett recept från Anna som har bloggen Dewdropia på just varmsmörgåstårta
Jag gjorde en väldigt smarrig varmsmörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Strö över resten av osten och sätt in hela tårtan i ugnen ca. Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 2 dl riven gratängost
Riven gratängsost. Sista riven ost runt. 1 ask philadelphia färskost vitlök ört. Bred färskost på alla 6 st. Hur länge ca 10-15 minuter beror på osten fått färg. 1 ask philadelphia färskost
Lägg den fjärde Hönökakan på toppen av tårtan och täck den med halva körsbärstomater och riven ost. I flera andra recept på varmsmörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Bred resten av baconröran på översta frallan, på med skivad tomat och riven ost
Avsluta med skivad ost. Ost. Tärna bacon o skinka. Fräs i en stekpanna o lägg över i en gryta. Tärna paprika, hacka lök, pressa vitlök o fräs detta tillsammans med svamp