Börja med att göra en vaniljsockerlag. 2 cl vaniljsockerlag. 2 cl vaniljsockerlag. Gott nytt år. Hoppas att ni hade ett trevligt avslut på det förra året och att det nya året har börjat bra
När vaniljsockerlagen är 110° börjar du vispa äggvitor och ½ dl socker till maräng i en bunke. När vaniljsockerlagen är 122 grader, häll sockerlagen i en tunn och jämn stråle över marängen och fortsätt vispa tills marängens temperatur sjunkit till cirka 30 grader
4 cl vaniljsockerlag 4 cl citronsaft 1/2 kanelstång 10 cl äppeljuice (köp gärna hela äpplen och kör genom en råsaftcentrifug) is Gör så här. 4 cl vaniljsockerlag 4 cl citronsaft 1/2 kanelstång 10 cl äppeljuice (köp gärna hela äpplen och kör genom en råsaftcentrifug) is Gör så här
Vaniljsockerlag. Vaniljsockerlag. Pensla på vaniljsockerlag. Foto. Karin / bevemyrs blogg. För någon vecka sedan postade min kompis Veronica ett bullrecept på sociala medier
Pistagenötterna mixade jag ihop till en massa som jag blandade med smör och vanilj och efter gräddning penslade jag på en vaniljsockerlag och strödde på ännu mer pistagenötter