Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffins med rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Idag bjuder jag på lite klassiska vanilj och plommonmuffins. Plommon kan funka året runt men tycker ändå att plommon och vanilj tillsammans har lite julsmak i sig
0)Vaniljmuffins 12 st. 75 g smält smör4 dl vetemjöl2 dl socker2 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulver1 nypa saltskalet av 1 riven citron2 dl mjölk2 äggGör som nedan (text under bilderna). 100 g smält & avsvalnat smör100 g philadelphiaost1 1/2 dl florsocker1 tsk vaniljsockerskal & saft från 1/2 citronVispa ihop alla ingredienser till en fluffig topping. 2 tsk vaniljsocker
Jag var sugen på vanilj och choklad i någon kombination och gjorde därför vaniljmuffins med vaniljkräm och choklad i och den kombinationen tycker jag blev god
Det är inte helt spikat vad det blir för smaker på cupcakesen, men just det här exemplaret består av vaniljmuffins med rörsocker som är fylld med hallon och vaniljkräm och toppad med philadelphiafrosting med vanilj
Det kanske det är, och jag skall definitivt testa lite svartpeppar i en vaniljmuffins eller så, MEN vaniljen passade inte så bra till själva knäckebrödet, brödet smakade alldeles för matigt för att vaniljen skulle komma till sin rätt
Det är vanliga vaniljmuffins med blåbär och choklad, som är toppade med maräng. Muffinsarna blev saftiga och bra i konsistensen, kanske lite för söta för min smak eftersom det var både vanilj och maräng i samma form
Muffinsarna är vaniljmuffinsar från Manuelas bok. I Manuelas muffinsar hade man till och med vaniljsås och vanilljstång för att det skulle smaka så mycket vanilj som möjligt