Jag blev lite baksugen när vi ätit och ugnen fortfarande var varm så jag svängde ihop några muffins Ingredienser till 6-7 st stora muffins. Sätt ugnen på 200 grader Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner mjöl, bakpulver och vaniljsocker Rör ner olja och mjölk , rör till en jämn smet Sätt ut stora muffinsformar på en muffinplåt eller vanlig plåt Fyll upp en tredjedel av formen med smet Lägg i lite hackad vit choklad Fyll på med smet så att det täcker chokladen men ändå lämnar nån cm till kanten av formen Strö över flagad mandel Grädda i ca 20 min, täck över med folie om mandeln skulle bli bränd 6-7 st stora
Lägg de i en ungssäker form tillsammans med bären. Jag hade för få äpplen för att göra äppelpaj och för lite bär för att göra björnbärspaj, då var det bara att kombinera ihop björnbäroch äppelpaj
Björnbäroch äpplen hälldes i en pajform, sedan på med socker, sirap, kanel och kardemumma. Vad passar då inte bättre än med lite paj till efterrätt, perfekt för picknick
Med lite björnbär från frysen, blir det här en snabblagad och enkel dessert med mycket smak. Lägg frön och stång tillsammans med socker och övriga kryddor i en kastrull
Blanda i sockret och vaniljsockret. Därefter vetemjölet och bakpulvret- RÖR FÖRSIKTIGT. Låt svalna och servera sedan dem till vispad grädde, vaniljglass och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.