Gräddtårta med färska jordgubbar och vaniljkräm, en favorit på fikabordet vid alla tillfällen. Det är gott att ha skivade frukter mellan bottnarna, som tex banan, vindruvor, ananas, jordgubbar eller något annat gott
Börja med att vispa grädden, fromagen och vaniljkrämen i varsin bunke. Sprid därefter krossad ananas jämt på krämen och lägg på det andra lagret av tårtbotten
När jag googlade runt på olika foton på denna kaka såg jag någonstans att det var vaniljkräm i ett lager (amerikanskt recept) så jag tog lite här å lite där å vips var den klar
Till försnacks serverades jerkpopcorn med mojitoslush, till förrätt sötpotatis och linssoppa med choklad och habaneroglazad ananas, till huvudrätt jerkgrillade oumphribs med apelsin och kokosris samt mangosalsa och bönfiesta och till efterrätt en choklad crumb cake med kokos och vaniljkräm och romkryddad nicecream
Börja med alla lägga ut alla bottnar på olika tallrikar och doppa lite saft över, låt sedan det suga in medan du vispar(använd elvisp) grädden, chokladmoussen latte macchiato och vaniljkrämen
Blev en tre lika delar botten med smak av vanilj,vaniljkräm i alla lagren och även toppade med de ett lager och färska jordgubbar som jag dekorerade med mjölkchoklad
Vaniljkräm från Dr. Loka Crush med smak av ananas var god och har en frisk och fräsch smak, Cloetta ploppen med Polkasmak var så god så att jag inte hann få en bättre bild innan den var slut
torra med morot och ananas i en stor skål. 50g riven ananas. Kunde inte släppa. iden med att leka ihop en smarrig morotskaka, så när jag kommit hem från jobbet
Samtidigt som äppelpajen med vaniljkräm i (till vänster på bilden) så bakade jag hallonpaj. Många brukar baka den här varianten men med ananas i vilket är jättegott också, men jag var sugen på hallon istället och så fick det bli