Den är så god att jag är helt till mig, minst lika god som lakritskolan medhavssalt. ) har vi köpt hem en lite större flaska glykossirap, jag hoppas att det ska funka bra det med
Vaniljkolan blev verkligen jättegod med äkta vanilj som smaksättning. Det blev en vaniljkola och en wienernougat (den får ni recept på i ett annat inlägg
Vaniljkola. Förbered en rektangulär form med sprayat bakplåtspapper. Häll ut i formen, sikta ett tunt lager med maizena över och lägg på ett halvt bakplåtspapper
0,5 krm havssalt. Jordnötsnougat180 g råsocker 100 g honung 60 g vatten 1 äggvita, rumstempererad 0,5 krm havssalt 150 g saltade jordnötter 20 g maizena. Vaniljkola90 g råsocker 90 g ljus sirap 90 g grädde 40 g smör 0,5 tsk vaniljpulver 30 g maizena till formen
100 g medjooldadlar (kärna ur). ca 1 krm havssalt. 100 g medjooldadlar. ca 1 krm havssalt. För nedanstående användes ett recept hittat hos Nilla's Kitchen
Vanlig hederlig vaniljkola. Choklad och lakritsdajm medhavssalt. Som ligger så fint på ett fat som jag har gjort själv på keramiken och som jag är otroligt nöjd med btw
medhavssalt så gör det för det är helt underbart tokgott, det söta gifter sig. form och skära i bitar så hällde jag kolan i ischokladformar med hjälp av en choklad/knäcktratt,