Då var det dags att inviga min lilla "godis-baka" bokBoken är från Hemmets och den valde jag som en av många vinsttagare på en baksida där mitt brytbröd kom med i finalen
Klä en form som är 20x30 cm med bakplåtspapper. Snitta upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljstång och frö, grädde, sirap, socker och smör i en kastrull och koka häftigt till 122°
Fick boken Pärlans konfektyr av min bästa vän. Vilken perfekt julklapp. Boken är fantastiskt bra och rymmer såväl mumsiga kakrecept, som frisyr- och musiktips
Vaniljkola Detta behöver du. En riktigt god kola som man bara måste göra till jul. 2 dl vispgrädde 1 dl ljus sirap 3 dl strösocker 100 g smör 1/2 vaniljstång eller 1 msk vaniljsocker Så här gör du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.