0.5 st
vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljpulver 0.5 tsk havssalt Flingsalt att strö på toppen 1. Smält ihop smör, grädde, havssalt och vanilj på svag värme i en liten kastrull.
Pensla knäckebröden lite lätt med olivolja och strö över lite flingsalt. Har du ingen kruskavel, använd då en vanlig kavel och nagga brödet med en gaffel
Det är chocolate chip cookies med extra allt – nutellafyllning och toppade med lite flingsalt. Här kommer ett till recept från fikat som maken hade med sig till jobbet
Satte mig och googlade runt och det verkar som att originalreceptet kommer från Johanna Westmans bok "Julgodis", så jag beslöt mig för att utgå från hennes recept med några smärre modifikationer
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Då var det dags att inviga min lilla "godis-baka" bokBoken är från Hemmets och den valde jag som en av många vinsttagare på en baksida där mitt brytbröd kom med i finalen
Tänkte överraska med ännu en soppa. Smaksätt med salt och peppar. Toppa soppan med bacon före servering. Felicia sa, " Det blir väl något med kyckling eller fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.