Men, vad. Enbart gräddfil hade varit önskvärt, men denna nödblandning fungerade riktigt bra. Jag kompletterar gårdagens mastodontlånga inlägg med att i kväll leverera ett lite kortare och snärtigare
Trenden går allt mer mot att man tar genvägar vad gäller julmaten. Vad gäller till exempel julskinkan erbjuds det allt från färdig griljerad och skivad julskinka (den finns till och med i tre olika tjocklekar beroende på om du vill ha den på knäckebröd, mjukt bröd eller bara som den är), färdig griljerad oskivad julskinka, färdigkokt julskinka som du kan griljera och skära själv till okokt julskinka där du går all-in
För vadhade du gjort om du var rik i dag. Özgur är noga med sin hälsa och brukade som som student (grundare bakom FERMO) laga sin egen måltid i köket och gjorde i ordning matlådor för veckan
Idag bjuder vi på en så kallad "man tager vad man haver middag" och det i form av en gryta med korv och de rotfrukter som Mårtenssons kylskåp hadeatterbjuda
Jajamensan, glutenfria frukostbullar är vad det Mårtenssonska köket har atterbjuda denna fredag. Som sagt så öser vi på rätt så rejält med fröer i våra bullar och vi blandar sorterna efter vad skafferiet har att bjuda på
Perfekt tycker jag, vad tycker du. ) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Den här vintern går helt i hälsans tecken för oss, vi försöker oss på att komma i ännu bättre form än tidigare, både vad gäller maten, sömnen och motionen