4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja salt och peppar Rotmos 50 g smör 200 g kålrot 400 g potatis 3 morötter Kålrabbi 1 dl vatten 1 dl socker 1/2 dl ättiksprit (12 %) ca 300 g kålrabbi 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5. - Rabatt Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Köpte torskblock idag, som jag stekte i ugnen, med en massa smör och kryddor. Ugnsstekt torsk. Lägg fisken i en ugnssäker form, och ringla/klicka över smöret
Fräs i smör/rapsolja till fin färg. Smörj en ugnsform och lägg kotletterna på rad i mitten. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Ringla över lite olja och klicka lite smör över fisken. Sila av potatisvattnet och tillsätt smör och mjölk och vispa ihop till ett mos med hjälp av en ballongvisp
smör/olivolja till stekning. smör/olivolja till stekning. Krydda med salt och peppar och smaka av blandningen innan du steker plättarna gyllenfrasiga i en blandning av smör och olja
Putsa kycklingen och bryn den i smör. En lättlagad kycklingrätt som är enkel att förbereda och sedan bara stoppas in i ugnen när gästerna kommer, om man nu vill ha den som bjudrätt…annars fungerar det att förbereda kvällen innan och ställa in i kylen för att gratinera dagen efter när det är dags att äta middag