Ugnsstekt smör recept

Ugnsstekt kyckling och rotmos med brynt smör

Ugnsstekt kyckling och rotmos med brynt smör

4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja salt och peppar Rotmos 50 g smör 200 g kålrot 400 g potatis 3 morötter Kålrabbi 1 dl vatten 1 dl socker 1/2 dl ättiksprit (12 %) ca 300 g kålrabbi 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5. - Rabatt Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Lchf Ugnsstekt Torsk med Dillmajonäs

Lchf Ugnsstekt Torsk med Dillmajonäs

Köpte torskblock idag, som jag stekte i ugnen, med en massa smör och kryddor. Ugnsstekt torsk. Lägg fisken i en ugnssäker form, och ringla/klicka över smöret
Ugnsstekta fläskkotletter med svamp- och grönsaksröra

Ugnsstekta fläskkotletter med svamp- och grönsaksröra

Fräs i smör/rapsolja till fin färg. Smörj en ugnsform och lägg kotletterna på rad i mitten. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Ugnsstekt falukorv & potatismos

Ugnsstekt falukorv & potatismos

smör. Ugnsstekt falukorv. I med en rejäl klick smör och smaka av moset med salt, vitpeppar och muskotnöt
Ugnsstekt hel fisk

Ugnsstekt hel fisk

Smörj en ugnssäker form eller en långpanna. 2 msk smör. Mät över ryggen där den är tjockast för att beräkna stektiden, se ovan
Ugnsstekt fisk med gyllene mos

Ugnsstekt fisk med gyllene mos

Ringla över lite olja och klicka lite smör över fisken. Sila av potatisvattnet och tillsätt smör och mjölk och vispa ihop till ett mos med hjälp av en ballongvisp
Ugnsstekt Fläsklägg...

Ugnsstekt Fläsklägg...

Hela helgen har bestått av god matlagning. Igår kockade jag i Virestad utanför Växjö, där jag serverade 10 glada tjejer en tre rätters meny
Ugnsstekt kycklinggratäng med parmesan och bacon

Ugnsstekt kycklinggratäng med parmesan och bacon

Putsa kycklingen och bryn den i smör. En lättlagad kycklingrätt som är enkel att förbereda och sedan bara stoppas in i ugnen när gästerna kommer, om man nu vill ha den som bjudrätt…annars fungerar det att förbereda kvällen innan och ställa in i kylen för att gratinera dagen efter när det är dags att äta middag