Lägg tillbaka torsken och servera. Dela torsken i 4 bitar, lägg sen i formen. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 0,5 st st lök, gul lök, gul 3 st st äpple äpple 0,25 st st vitkål vitkål 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk 1 msk msk smör smör 1 dl dl crème fraïche crème fraïche
Idag blev det en lite enklare variant av torskreceptet jag lade ut förra veckan. Torsken serverades utan räkor och vitvinsås och med brynt smör istället
) Ugnskokt fisk med tomat & kokosmjölk 2 port. 400 g vit fisk (jag använde torsk) 1 burk krossade tomater med örtsmak Ca 250 ml kokosmjölk Ca 2 dl färsk persilja Svartpeppar 1
1 paket torsk. Tina fisken. Lägg tillräckligt med bakplåtpapper för att kunna "packa in" fisken på en djup tallrik och lägg sedan en bit fisk i mitten på tallriken
Idag serverades det ångad torsk ihop med skirat smör, ägghack och polkabetor. Torsken ugnskokades med salt, vitpeppar, vitpepparkorn och lagerblad till 52 grader i ugnen
Nu har det varit bra mycket billigare än spätta, lax eller förstås kravmärkt torsk. Rödingfilé, ugnskokt i vin 4 rödingfilér med skinn lite smör salt och peppar 2 dl vitt vin Smörj en form, salta och peppra rejält på botten, slå i vinet och placera sedan fisken däri med skinnet upåt
500-600 g färsk eller fryst fisk av t ex lax, torsk, kolja, sej. 1. Sätt på ugnen. Skölj de färska fiskfiléerna eller skär det något tinade fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor