Igår när jag gjorde laxpajen slog det mig hur otroligt gott det är med tomater som ugnsbakats. Häll bort vattnet från pasta och rör ner tomaterna och dressingen
Lägg på ett serveringsfat tillsammans med ruccola, lök och soltorkade tomater. Fördela osten över kycklingfiléerna och häll hälften av oljan och balsamicon över
½ msk dadelbalsamico. Till filén åt vi ugnsbakadetomater (smaksatta med timjan) som jag marinerat i olivolja smaksatt med citron, sallad, samt färska champinjoner som jag bara fräste tillsammans med vitlök, lite salt, svartpeppar och en rejäl drös med persilja
doppad i balsamico. På söndagen tog jag lite sovmorgon medan Linus som jag bodde hos sprang en runda. Sen brunchade vi i godan ro på Incontro vid Svenska Mässan
olivolja och balsamico, sweet chili eller teriyaki. 1/2 burk inlagda soltorkade tomater. Lägg på osten och de soltorkade tomaterna och grädda ytterligare 10 minuter
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Servera med sallad, balsamico creme, handskalade räkor (på burk) och lite hackad dill. Det doftar förmultning ute och gångbanorna börjar bli täckta av löv som prasslar härligt när man går