Ingredienser Portioner. 4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimlad grillad paprika i olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema di balsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg till i inköpslistan
Ikväll ska vi äta en av mina absoluta favoriträtter - the one and only Fredagspasta. Men eftersom många söker på just Fredagspasta lägger jag upp det igen, så att det går lättare att hitta
Kom hem efter en HELT hysterisk dag på jobbet. munnen har gått i ett på mig idag så det var skönt att komma hem till ett tomt hus så man slapp prata och bara vara
1. Koka pastan enligt paketets anvisningar och låt det rinna av i durkslag. 2. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och blanda i paprikastrimlorna med lite av oljan
Förr körde vi med fredagspasta som sedan avlöstes av torsdagspastan som sedan rann ut i sanden för att återuppstå förra månaden i form av torsdagspasta - hoppas ni hängde med i pastasvängarna där
Förra veckans fredagsmiddag tänkte vi bjuda er på idag så ni har en chans att fixa hem ingredienserna till i morgon, om ni skulle bli sugna på att ha lite fredagspasta till myset
Någon skånsk mat blir det inte här i vårt kök idag, nej vi riktar istället ögonen mot sydligare breddgrader, ställer in siktet på Italien och bjuder er på fredagspasta
Själv har jag inte hunnit få i mig min fredagspasta än, och är svinhungrig. Hur har ni det därute i fredagsmyset, börjar ni bli sugna på lite efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.