Strö det över jordärtskockorna och droppa på lite olivolja. 1 kg jordärtskockor. Skala och skiva jordärtskockorna, ca 1/2 cm tjocka skivor. 1 kg jordärtskockor
Ni kanske tillagar jordärtskockor mest hela tiden, foodies, men här i Najnis kök är jordärtskockan av okänd anledning en sällsynt gäst, något Najni bestämt sig för att ändra på
jordärtskockor. Skala jordärtskockorna och skär de i 1 cm stora bitar. Värm ugnen till 220 C. Lägg skockorna i en ugnsfast form och blanda med olja och salt
Servera de ugnsbakade och picklade jordärtskockorna till det nystekta köttet och chorizosmöret. Hyvla jordärtskockorna med hjälp av en mandolin, skalare eller osthyvel
Jordärtskockspuré300 g jordärtskocka 400 g potatis 0,5 msk salt 1 l vatten 50 g smör 2 dl vispgrädde 1 tsk citronskal, finrivet 1 krm salt 1 krm peppar
Skala potatis och jordärtskockor och skär i bitar. 150 g jordärtskockor. 150 g jordärtskockor. Jag vill gärna passa på att använda goda citrusfrukter medan de fortfarande är i säsong
400g jordärtskockor. 400g jordärtskockor. Ikväll blev de lite ”fine dining” med kökskemi. Fick en sifon av familjen i födelsedagspresent förra året men har inte testat den än