Servera med färskpotatis och en sallad. Jag hade lite limeaioli kvar i en burk, så den fick slinka ned i såsen, tillsammans med lite extra lime och parmesan
Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsform och låt dem bli färdiga i ugnen tillsammans medjordärtskockorna, under den sista kvarten av tillagningstiden för jordärtskockorna
Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftornaoch några timjanskvistar på fyra av hattarna
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Lägg sallad på en tallrik. Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Servera med fänkål ochpotatissallad. Förutom det så hade jag en potatissalladmed persiljepesto. Jag ugnsbakade fänkål till, den här gången med torkad turkisk chili
Skeda över salladen på torskryggen och servera. Tina fisken och torka av med papper, lägg torskryggen i en ugnsform och pensla med lite olivolja, smaksätt med havssalt
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.