4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Lägg laxfilén i en ugnssäker form och salta den om båda sidor. Det blev en lyckad lax igår Jag serverade laxen tillsammans med en fräsch sallad med en simpel dressing (balsamvinäger, olivolja, salt och peppar) samt vita bönor i senapsdressing
Jepp du läste rätt, fem ingredienser är det enda du behöver för den här smarriga fiskmiddag, lax + tomater + ingefära + vitlök och slutligen bacon som pricken över laxfilén, summa summarum fem
Ugnsbakad lax med musslor. Från tidningen valde jag ut tre recept till påskbuffén, Lax med musslor, Ädelostpaj med sparris samt Bönor med bacon och mandel
Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Servera på salladsbädd tillsammans med ris och blandade bönor. 4 pers4 bitar laxfilé, cirka 800 gramSalt50 gram smör1/2 dl ströbröd2 dl cashewnötter. Jag använde osaltade1-1 1/2 tsk sambal oelek1 vitlöksklyfta1 st lime, alt 1 citronLägg laxfiléerna i en ugnssäker form. 4 bitar laxfilé, cirka
Lägg en bit laxfilé per person, med eller utan skinn, i en smord ugnsfast form. Servera laxen med de fylliga tomaterna och någon härlig grönsak, som broccoli, gröna bönor eller sockerärtor
Blanda med spenat, bönor och groddar. 600 g laxfilé. 1 dl frysta sojabönor. 1. Gari. Skala ingefäran, gärna genom att skrapa av det yttersta skalet med en tesked