Ugnsbakad ryggfilé av lax
winendine.se
winendine.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram laxfilé
  • 2 dl grädde
  • 1-1,5 dl majonnäs
  • 1/2 msk fransk senap
  • senap
  • socker
  • salt
  • vitpeppar
  • citronsaft
  • 1 knippe hackad dill
  • 10 skidor bondbönor
  • 9-12 färskpotatisar Vispa grädden lätt fluffig och tillsätt majonnäsen. Smaka av med salt, socker och vitpeppar samt senap och citronsaft. Rör samman det hela och sätt till dillen.
  • av
  • 170 grader Lägg in laxen och kör tills innertemperaturen når
  • 50 grader Servera som på bilden, med en skiva citron och en dillvippa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.