Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ugnsbakad kolja med knaprigt täcke (4 port). 700 g koljafilé (det går också bra med t ex torsk, sej eller hoki), MSC-märkt. Related 700 g koljafilé (det går också bra med t ex torsk, sej eller hoki), MSC-märkt
Jag är förtjust i ugnsbakad potatis, det smakar väldigt gott och det är så gött att slippa skala. Hoki- eller torskfiléer, 5 dl matgrädde, 1 tärning fiskbuljong, 1 msk mjöl, dill, soltorkade tomater i marinad, en plåt potatis, citron, salt/peppar, smör/olja och något grönt. Hoki- eller torskfiléer, 5 dl matgrädde, 1 tärning fiskbuljong, 1 msk mjöl, dill, soltorkade tomater i marinad, en plåt potatis, citron, salt/peppar, smör/olja och något grönt
600 g färsk eller fryst tinad torsk , kolja eller hoki. Lägg fisken i en ugnssäker form. Blanda crème fraiche, vatten, citronskal (endast det gula), salt och peppar
torsk eller hoki. Sätt ugnen på 200°. Dela och skölj purjolöken och skär den i skivor. Skiva svampen. Bryn svamp och lök i smör och lägg i en ugnssäker form